Tuesday, 19 February 2013

ditindih

kejadian ni jadi tahun 2000 mase tu aku skolah lg.biasalah kan kalo dok asrama mesti ade prep.mlm tu aku xlarat nak prep so aku blk dorm awal.biasanye sebelum tdo kitorang azan dulu tp disebabkan aku sorang je terus landing n hanyut..

dorm aku ni atas sekali tingkat 3.area2 kol 2pg tu aku t'bangun.pastu puas cube lelap tp xbole dh..dan2 time tu aku terdengar cam org bukak tingkap..aku ingat member aku yg bukak..pastu aku dgr cam ade bende cube masuk dr luar..kalo korang nak tau katil kitorang ni ngadap tingkap.bukan yg kat koridor ade kaki lima tu tp yg belah satu lg..bile dgr cam org nak masuk tu terus aku rase lain..strt laa aku bace mcm2 ayat tp dlm gigil ni ayat jd tonggang langgang..katil kitorang ni double decker dok sebaris memanjang.

tibe2 aku dok bau lumpur..hanyir gile..time tu gak terasa katil bergegar..cam ade bende lompat2 dr satu katil ke satu katil yg lain..lame gak bende ni dok ulang2 lompat..time tu mmg dh kecut giler aku..pastu dia terus benti senyap sunyi terus..dan pengalaman yg paling seram yg aku pernah rase terjadi time ni laa..aku nmpak bende tu turun secara terapung2 ke bawah..kelibat pompuan dgn rambut cecah lantai ngan kain putih penuh lumpur..time tu dh pucat gile aku nie..dok tgk bende tu melayang2 pusing2 kat area katil member aku..nasib baik katil aku ade sidai tuala mandi so bole cover lagi laa..muke aku plak aku tutup pakai selimut tp still dok intai sket2, mulut lak dok terkumat kamit..

leka dok usya bende alah tu tibe2 aku nampak dia naik atas katil member aku terus baring sebelah dia..aku mmg cuak gile..lame gak aku dok usya bende alah tu..last2 aku perasan bende tu tibe2 ghaib ghupernye aku terdengar tahrim subuh...lepas dr kejadian tu aku terus demam..seminggu lepas tu aku kuar asrama jadi outsider jer..hehe lepas dr kejadian tu aku dgr mcm2 lg citer pasal asrama aku tue..

thanks to ~ owndferra

Seumur idup aku ni setakat ni sekali je la kena. Kena "tindih" @ "hempap". Tapi skali tu pun dah cukup aku ingat sampai skang, hehe...

sumber:www.xlupa.com

No comments:

Post a Comment